afiliat la Uniunea Judeţeană SANITAS Dâmboviţa


 1. Sesizare către Consiliul Director (4.02.2010) în vederea acordării de libere compensatorii în locul sporului de 100% pentru zilele de sărbătoare lucrate. Răspuns negativ din partea Comitetului Director motivat de lipsa de fonduri.
 2. Sesizare către Comitetul Director (23.04.2010) în vederea acordării tichetelor de masă, a premiului anual şi a sporului de 100% pentru zilele de sărbătoare lucrate. Răspuns în aşteptare.
 3. Sesizare către Inspectoratul Teritorial de Muncă (5.08.2010)  în vederea schimbării programului de  lucru de 8 ore într-unul de 12 ore şi a acordării de libere compensatorii sau a sporului de 100% pentru zilele de sărbătoare lucrate. Ca răspuns a fost efectuată o verificare în cadrul unităţii şi a fost sesizată încălcarea art 109(3) din Contractul Colectiv la nivel de ramura privind acordarea repausului lunar si s-a dispus ca pâna la sfarsitul anului 2010 angajatorul sa efectueze plata sporului de 100% pentru sarbatori legale.
 4. Angajarea unui avocat pentru reprezentarea cadrelor medicale si a personalului auxiliar în procesul intentat de instituţie pentru înapoierea sporului de 11%.
 5. Sesizare către Consiliul Judeţean Dâmboviţa (9.07.2010) în vederea acordării ,  sporului de 100%,tichetelor de masă şi trecerea la un program de lucru de 12 h. Răspunsul primit a fost acela de a ne adresa Consiliul de Administraţie al Spitalului.
 6. Sesizare către Consiliul de Administraţie al Spitalui de Psihiatrie Cronici Gura-Ocniţei în vederea lansării unei discuţii pentru rezolvarea problemelor privind lipsa tichetelor de masă şi a premiului anual, compensarea zilelor de sărbătoare lucrate şi adoptarea unui program de 12 ore.
 7. Participarea la şedinţa Consiliului de Administraţie alături de D-na Manager Săvulescu Mariana, Dir. Fin. Iordache Maria, jurist Frunză Iulia, reprezentantul asisitenţilor-şefi Geambaşu Magda şi de ceilalţi 7 membrii ai Consiliului de Adminsitraţie. În cadrul şedinţei, au fost abordate următoarele probleme:
  1. acordarea sporului de 100%. Singura soluţie propusă de către un membru al Consiliului a fost micşorarea sporului de condiţii deosebite de lucru pentru a putea obţine banii necesari. Sindicatul NU a fost de acord cu această propunere, problema rămânând în dezbatere;
  2. desfăşurarea activităţii de lucru la program de 12 ore la cerinţele sindicatului. Consiliul a fost de acord ca această soluţie să fie aplicată pe fiecare secţie în funcţie de doleanţele personalului de pe secţie. Mai mult, 2 membrii ai Consiliului şi-au oferit susţinerea pentru a-i ajuta pe asistenţii-şefi să întocmească grafice corecte începând cu luna octombrie, grafice care să asigure un program de lucru normal la 12 ore;
  3. acordarea premiului anual. Se aşteaptă fonduri pentru cea de-a doua jumătate de la Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa.
  4. Acordarea tichetelor de masă. În urma prezentării situţiei economice de către Dir. Financiar, s-a concluzionat că nu există fonduri pentru acordarea acestor tichete.  

 

Reclame

Comments on: "ACTIVITATEA SINDICATULUI LIBER AL CADRELOR MEDII DIN SPITALUL DE PSIHIATRIE CRONICI GURA-OCNIŢEI pe parcursul anului 2010*" (1)

 1. ASISTENT said:

  PENTRU ASISTENTII MEDICALI NU SUNT DREPTURIIIIIIIIIII–- DECAT CEL LA TACERE–NU–. PENTRU MEDICI SI ALTE CATEGORIIIIII DAAAAAA. NU AU FOST BANI NICI PE TIMPUL CELOR DE LA PSD S-I NICI AL CELOR DE LA PD-L.NESIMTIRE NESIMTIRE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: