afiliat la Uniunea Judeţeană SANITAS Dâmboviţa


Sindicatul liber al Cadrelor Medii din Spitalul de Psihiatrie Cronici Gura Ocniţei, va participa la mitingul de amploare din Piata Victoriei din data de 19.05.2010, alaturi de alti 60 000 de sindicalisti.

Mitingul se va desfasura intre orele 11:00 – 13:00, vor participa anganjati din sanatate,educatie,functionari publici.energie, compani

a nationala de cale ferata si minerit.

„De la Cartel Alfa vor participa cel puţin 1.000 mineri şi 2.000 de angajaţi de la calea ferată. Probabil că vor fi 15.000 de la Cartel Alfa”, a anunţat preşedintele confederaţiei Bogdan Hossu.

Preşedintele CNSLR Frăţia, Marius Petcu, a anunţat că vor ieşi în stradă 5.500 de angajaţi din sănătate, 4.200 de la educaţie, aproape 2.000 de funcţionari publici şi 1.000 de salariaţi din energie şi gaze.

BNS 10 000 de oameni iar Meridian intre 8 000 si 10 ooo.

!!!  Nu suntem de acord cu reducerea  salariilor cu 25% şi a pensiilor cu 15%, precum şi cu modificarea Codului Muncii, măsuri cuprinse în scrisoarea de intenţie pe care Guvernul vrea să o trimită FMI. !!!

Reclame

Comments on: "Miting de amploare in Piata Victoriei pe data de 19.05.2010" (1)

  1. Gica said:

    Astept cu mare interes aceasta manifestatie contra sfidarii bunului simt a actualului guvern, BASESCU-Boc,care este o rusine pentru Romani si nu cred ca exagerez daca spun ca daca mai stau la putere….INGROAPA ROMANIA ,in DATORII si la PROPRIU!!!…Vor ramane singuri cu averile lor colosale provenite prin HOTIII.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: