afiliat la Uniunea Judeţeană SANITAS Dâmboviţa“Am avut un dialog eficient cu reprezentanţii SANITAS. Ne dorim pentru anul 2010 un parteneriat cu toţi reprezentanţii sindicatelor din Sănătate deoarece vom trece un an greu din punct de vedere financiar”, a declarat ministrul Sănătăţii, CSEKE Attila, după întâlnirea pe care a avut-o astăzi cu Biroul Executiv al SANITAS.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că, anul acesta,  trebuie luate unele măsuri de eficientizare în sistem care vor fi resimţite de către angajaţi, dar peste care se va putea trece printr-un dialog permanent. Cseke Attila a subliniat faptul că nu a discutat cu sindicaliştii din Sănătate despre disponibilizări şi a declarat că nu se pune problema disponibilizărilor în rândul personalului medical şi aşa deficitar.

“Există multe specializări medicale neacoperite şi nu se pune problema concedierilor sau a demiterilorÎn ceea ce priveşte personalul administrativ, am mai spus-o şi cu alte ocazii că analizăm în această perioadă situaţia şi acolo unde găsim o creştere semnificativă nejustificată de personal vom avea discuţii cu sindicatele şi conducerile unităţilor sanitare pentru a lua unele măsuri.”, a declarat CSEKE Attila.

Referindu-se la aplicarea Legii unice de salarizare, ministrul Sănătăţii a declarat că, acolo unde sunt mici inadvertenţe se va căuta corectarea lor de urgenţă.

Reprezentanţii sindicatelor au apreciat  disponibilitatea pentru dialog a ministrului Sănătăţii şi au declarat că vor continua întâlnirile şi discuţiile cu conducerea MS.

Comunicat:Ministerul Sanatatii

Anunțuri

Comments on: "Parteneriat între autorităţile sanitare şi sindicate" (1)

  1. cosmin cojocaru said:

    SA DEA DUMNEZEU SA FIE …BINE !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: